Tarkista aukiolot yhteystiedot lehdeltä

Yrittäjästä ja yrityksestä


 Olen Eve Kokko, kahden lapsen äiti, raksamiehen vaimo ja toistaiseksi sivutoiminen yrittäjä. Olen opiskellut Yrittäjyyden ammattitutkinnon Rastor instituutilla, johon sisältyi digi- ja somemarkkinointi. 

Löysin tieni digi- ja somemarkkinoinnin pariin Tammikuussa 2023 ja aloin kiinnostumaan etenkin digimarkkinoinnista. Lähdin opiskelemaan aiheesta lisää. Osallistuin jokaiseen koulutukseen johon liittyi digimarkkinointi tai somemarkkinointi. Löysin myös Rastor instituutin yrittäjyyden ammattitutkinnon ja päätin osallistua siihen, koska yksi suurimpia ja pitkäaikaisempia unelmiani on olla yrittäjä. 

Minulla on palava halu auttaa muita yrittäjiä. 

Haluan olla se tyyppi, joka vapauttaa sinun kalenteriisi aikaa, kun muuten se tuntuu mahdottomuudelta: Oletko koskaan ajatellut sitä miten paljon aikaa sosiaalinen media vie sinun työpäivistäsi? Mitä jos voisit käyttää saman ajan myyntityöhön? Tai vaikka omaan hyvinvointiisi? 

Haluan olla se, jonka puoleen voit kääntyä myös ihan muutenkin vaan (eikä se maksa sinulle ylimääräistä): Teen työni suurella sydämellä ja minä todella välitän myös sinusta henkilönä enkä vain asiakkaana. 


Joten varaa aika konsultaatioon joko varauskalenterin kautta tai laittamalla minulle sähköpostia.

 

Visioni

 

Lähdetään yhdessä rakentamaan kestävää ja pitkäaikaista yritystä sinulle/teille, jonka tulot kasvavat ja yritys sen mukana. Nostetaan uusia yrityksiä kartalle sekä annan uutta vauhtia vanhemmillekin yrityksille.

 

Maksuton konsultaatio


Kartoitetaan tarpeesi konsultaation yhteydessä. Konsultaatio kestää n. 15 min ja se ei sinua vielä velvoita mihinkään. Sovimme yhdessä missä ja milloin palaveri tapahtuu. 

Ennen konsultaatiota perehdyn yritykseesi. Kuuntelen konsultaation aikana huolesi ja murheesi sekä kerron kuinka minä voin olla sinulle avuksi. Teemme yhdessä töitä yrityksesi eteen. Et ole yksin. Suurimman työn sinun somesi eteen teen minä ja sinun tehtäväsi on kertoa mielipiteitäsi ja antaa rehellistä palautetta.