Tarkista aukiolot yhteystiedot lehdeltä

Somesisällöt yrityksellesi

Teen sinulle sisältöjä vaikka jatkuvasti helpottaakseni sinun työtaakkaasi yrittäjänä. Sinulla on jo paljon muutakin tekemistä ja pitäisi vielä jaksaa keksiä sinne sosiaaliseen mediaankin sellaista sisältöä, jolla saat asiakkaita. Ja sekään ei ole mikään helppo homma. Pitää muistaa ostopolku ja tehdä sen mukaiset postaukset. Kuvata ja muokata. Muistaa brändivärit ja laadukkaat kuvat. Pitäisi löytää kivat ja yritykselle sopivat mallipohjat joita sitten käytetään pitkään. Pitäisi saada näkyvyyttä, jotta asiakkaat löytävät yrityksen ja tietävät sen olemassaolosta. Ei ehkä ole muistettu budjetoida maksettuun somemainontaan, joten orgaanisesti eli ilman maksettua mainontaa pitäisi se näkyvyys saada. Ja sitten odottaa kaikki muut hallinnolliset hommat lisäksi.

Minä kun olen se somepostauksien tekijä yrityksellesi, niin säästät tuntikausia työajastasi!


Teemme yhteistyöllä postaukset enkä ajasta mitään sellaista, mitä et ole hyväksynyt. Voit myös halutessasi ajastaa itse postaukset. Alla hinnasto sekä muutama minun tekemä esimerkkityö oman mielikuvitukseni pohjalta.

Somesisältöjen hinnat

Ostopolku paketti

sis. 3 postausta/ 1 tuote tai palvelu. Tehdään yksi postaus ostopolun jokaiseen vaiheeseen. Joko reels, kuvakaruselli tai yksittäinen kuva. Näihin voidaan sisällyttää oman kuvapankin kuvia. Sisältää myös mahdolliset muutokset postauksiin

250 € + alv

2x Ostopolkupaketti

sisältää samat kuin yllä, mutta 2 tuotetta tai palvelua ja postauksia on yhteensä 6 kpl

450 € + alv

3 postausta

sis. max. 3 eri aihetta. Reels, kuvakaruselli, tarinat tai yksittäinen kuva. Voidaan sisällyttää oman kuvapankin kuvia. Sisältää myös mahdolliset muutokset. 

250 € + alv

6 postausta

sis. max. 6 eri aihetta. Reels, kuvakaruselli, tarinat tai yksittäinen kuva. Voidaan sisällyttää oman kuvapankin kuvia. Sisältää myös mahdolliset muutokset. 

450 € + alv

8 postausta

sis. max. 8 eri aihetta. Reels, kuvakaruselli, tarinat tai yksittäinen kuva. Voidaan sisällyttää oman kuvapankin kuvia. Sisältää myös mahdolliset muutokset. 

600 € + alv

Somesisällöntuotto (pidempiaikainen yhteistyö)

Mahdollista ottaa 3 kuukauden, 6 kuukauden, 1 vuoden tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Sisältää mm. kuvapankkikuvien ottamista ja editoimista, somesisältöjen suunnitteleminen ja tuottaminen, sisältöjen ajastaminen

1000 € + alv/kk

Kuvakarusellipohja

Sisältää 3 kuvaa sekä mahdolliset muutokset. Lisäkuvat 60€/kuva.

150 € + alv

Postauspohja (1 kpl)

Sisältää mahdolliset muutokset

60 € + alv

Postauspohja (3 kpl)

Sisältää mahdolliset muutokset

150 € + alv

Reels pohja (5 sek)

Sisältää mahdolliset muutokset

60 € + alv

Tarinapohja

Sisältää mahdolliset muutokset

60 € + alv

Ajastaminen

Tähän sisältyy n. 20 min palaveri jossa sovitaan yhdessä ajankohdat ja kellonajat, jolloin postaukset ajastetaan sekä lyhyt opas, jossa opetetaan miten annat business suiten kautta minulle oikeudet sometilisi ajastusominaisuuksiin, jotta voin auttaa ajastamisessa. Max 4 postausta.

45 € + alv

Pieni kuvapankki

20 valmiiksi käsiteltyä kuvaa ja/tai videota, 2 tunnin kuvausaika, kuvausten suunnittelu yhdessä

450 € + alv

Keskikokoinen kuvapankki

40 valmiiksi käsiteltyä kuvaa ja/tai videota, 4 tunnin kuvausaika, kuvausten suunnittelu yhdessä

800 € + alv

Iso kuvapankki

90 valmiiksi käsiteltyä kuvaa, 6 tunnin kuvausaika, kuvien suunnittelu yhdessä

1300 € + alv

Lisäkuvat


30 € + alv

Kuviin ja videoihin saat vapaan käyttöoikeuden.

Jäikö kysyttävää?

Kysy lisää varaamalla aika konsultaatioon 

tai laita sähköpostia: eve.kokko@avain-menestykseen.com