Tarkista aukiolot yhteystiedot lehdeltä

Täyspalvelu yrityksellesi

 

Yrityksestäni löytyy eri tarpeisiin palvelupaketteja sekä tuntityöskentelyhinta. Asiakkaan kanssa yhdessä sovimme, mikä on vaihtoehdoista parhain. 

 

Hakukoneoptimointia yrityksille

Kuvitellaan tapaus, että yrityksen verkkosivut eivät näy hakukoneessa. Minun työhöni kuuluu hakukoneoptimointi. Teen siis erilaisia melko näkymättömiäkin asioita verkkosivuillesi, jonka avulla verkkosivusi alkaakin näkymään kun sitä googletetaan. Verkkosivujen näkyvyys hakukoneissa ei ole itsestäänselvyys ja se vaatii paljon töitä.

Somemarkkinointia yrityksellesi

Kuvitellaan tapaus, että asiakkaat eivät löydä yritykseesi tai eivät tiedä sen olemassaolosta. Teen esim. somemarkkinointia ja somepostauksia pidemmälle ajalle sinulle valmiiksi ajastamista varten.

Uuden yrittäjän apuna

Uusi yrittäjä? Voin auttaa alkuun tekemällä esimerkiksi logon, käyntikortin, esitteen ja julisteen. Lisäksi toimin henkisenä tukena ihan veloituksetta.

Lue lisää:

Miksi valita Avain menestykseen? 

Hinnoittelu on kilpailukykyisempi muihin vastaaviin yrityksiin verrattuna; eli siis edullisempi. Edulliset hinnat eivät silti tarkoita sitä, etteikö työn jälki olisi hyvää. Minä olen vain yrityksen ainoa työntekijä, jolloin yrityksellä ei ole niin paljon menoja suurempaan yritykseen verrattuna. Minua motivoi työssäni nimenomaan se, että todistan asiakkaalleni sen että työni tuottaa hänelle tulosta ja työn jälki on hyvää. 


Minun työlleni on 100%:n tyytyväisyystakuu. Minä en laskuta huonosti tehdystä työstä.

Pakettipalvelut

Pakettipalveluita on viisi eri vaihtoehtoa erilaisiin tarpeisiin. Pakettivaihtoehdoilla on kiinteä kuukausihinta, joka on laskettu paketin sisältämien työtuntien mukaan. Pakettiratkaisut ovat vasta kokeilussa, jotta nähdään ovatko ne toimivia. Lisätietoja pakettiratkaisuista saat soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

 

Tuntihinnoittelu

Tuntihinta on laskettu mahdollisimman kilpailukykyiseksi muihin yrityksiin nähden. Tuntitaksatyöskentelyllä kuukauden työtunnit ovat rajattomat ja se sisältää kaikki palvelut paitsi yksittäisten logojen, esitteiden ja käyntikorttien teon. Yksittäisillä logoilla ym. on kiinteä hinnoittelu.

Vie yrityksesi seuraavalle tasolle

Kysyttävää?